New House, Tywardreath

A new house within Tywardreath - it had to bridge the gap between the original cottages of the Conservation Area on one side and post-war bungalows on the other. The approved design has traditional timber windows and a slate roof, two storeys in height, stepping down to a single-storey kitchen and garage, all of which meet with the design constraints of the Conservation Area.

Building Type

HousingListed and Conservation

Services Provided

ArchitecturePlanning






Stone Barn Conversion

Stone barn conversion St Columb, Cornwall. The design retains original features with a sympathetic extension.


Find out more

Trenance Mill

Restoration and Conversion of Old Fulling Mill to Museum


Find out more

Two-Storey Extension, Mevagissey

A two-storey study and bedroom extension to an existing house on the edge of a Conservation Area.


Find out more