Silverstones

A two storey study and bedroom extension to an existing house on the edge of a Conservation Area. The extension was designed to match in with the existing style of the house, and also took advantage of the Southerly aspect by including solar panels for hot water. This renewable energy technology helps to reduce reliance on power from the national grid, reducing the impact of future fuel cost rises and creating a more sustainable home.

Status: Building works completed.






Underground Home

A barn conversion and extension with a difference. The barn is sandwiched between a road and the edge of the council's development boundary, meaning a traditional extension would be unacceptable.


Find out more

Contemporary Residential Development

A contemporary residential development reflecting the land’s context with sensitive sustainable design.


Find out more

Menadue Cottage

Extension of Cottage and Conversion of Outbuildings in an Area of Great Historic Value.


Find out more