Sam’s, Fowey

The ground floor kitchen and bistro areas were subject to complete renovation and modernisation, whilst retaining the charm of many interior and exterior features of this historic building within its central town location.

At first floor and mezzanine levels, existing accommodation was converted to form further table space, bar and waiting area. Special features of the original building, including beams and an historic internal window were specifically designed for retention in the renovation work.

The second floor was totally redesigned from one large open plan room to form storage and staff rooms.

As the building stands within the heart of the Fowey Conservation Area, numerous discussions took place at every stage of design between ourselves, the clients and the Local Planning Authority to enable the finished building to be totally in keeping within its locality, whilst giving the client additional table covers as required.

Status: Building works complete.

A gallery of photos of the completed building can be seen at the Sam’s website, here:

http://samscornwall.co.uk/fowey/restaurant-cocktail-bar/






Grounds Staff Building, Wadebridge

This project was undertaken for Wadebridge Town Council, for the replacement of existing timber sheds previously used by the grounds staff for a variety of activities (e.g. storage of machinery, staff welfare and paper work).


Find out more

Kels, Mevagissey

A large extension to an existing single bedroom bungalow.


Find out more

Roselath

Conversion of two barns to a holiday cottage.


Find out more