Nanpean Stables

A new house built within a tightly constrained, small site. The site is triangular in shape, narrowing to a single gateway at the road, and vehicle access needed to be maintained past the new house to give access to the existing stable and field at the rear. The house was built in an L-shape, with additional space gained by reducing the width of an existing wide Cornish hedge boundary wall, rebuilding it to maintain a traditional appearance.

Status: Building works complete.

Building Type

Housing

Services Provided

ArchitecturePlanning






South Torfrey Barns

As part of an ongoing farm diversification programme, this project was to convert one of many redundant stone barns to a holiday cottage.


Find out more

Chapel Field

A single storey extension providing a new bedroom to an existing terraced house.


Find out more

Old Post Office, Treveighan

The refurbishment and renovation of this old post office in Treveighan.


Find out more