Lanhay

A new house within Tywardreath - it had to bridge the gap between the original cottages of the Conservation Area on one side and post war bungalows on the other. The approved design has traditional timber windows and a slate roof, two storeys in height, stepping down to a single storey kitchen and garage, all of which meet with the design constraints of the Conservation Area.

Building Type

HousingListed and Conservation

Services Provided

ArchitecturePlanning






Loft Conversion, Lostwithiel

The client’s wanted to extend into the roof space of the original house to create an extra bedroom and new bathroom.


Find out more

Tregarrick Farm

A new house on the edge of an existing farm to provide accommodation for the herd manager and his family.


Find out more

Tall Trees Development

The redevelopment of this site and the former town house conversion is an interesting and challenging project, within a Conservation Area.


Find out more