Chapel Field

A single storey extension providing a new bedroom to an existing terraced house. The planner’s considered that a pitched roof would be out of place in the streetscene and therefore a flat roof was used that kept the height of the extension below an existing brick boundary wall.

A recessed entrance with a rooflight positioned above provides daylight to the entrance and also the existing kitchen window, which would otherwise have been covered over by the extension.






Eco House, Looe, Cornwall

New eco house in Looe, Cornwall, in an Area of Great Landscape Value. The modern design is dictated by a number of issues.


Find out more

Lanreath

A loft conversion to a semi-detached house to create an additional en-suite bedroom.


Find out more

Sam’s, Fowey

A complete refurbishment and part conversion of this popular eating establishment, centrally situated in Fowey.


Find out more